jennybredell

JAG HAR TAGIT ETT BESLUT

Det är mycket spännande som händer nu.

Imorgon är det dags för inskolning för Tuva. När vi kom hem från Grekland möttes vi av ett så fint handskrivet kort från fröknarna som hälsade henne så välkommen. Det ska bli så himla spännande. Både jag och Micke kommer att vara med på inskolningen men vi är ganska säkra på att det behövs max en dag, sedan kommer Tuva att vara trygg och glad över att vara där. Hon är sån. Ni som känner henne vet, hihi.

Jag har tagit ett stort beslut gällande framtiden men som än så länge är lite hemligt. Det jag kan säga i nuläget är att magen och hjärtat känns så himla bra inför det som kommer att hända framöver. Men pirrigt är det. Minst sagt.

Om en vecka börjar Micke jobba igen efter 9 långa och underbara veckor ledig. Det känns både skönt och inte skönt att det är dags för alla rutiner att komma igång igen. Att ha möjlighet att vara ledig tillsammans alla tre är ju så himla värdefullt och vi har verkligen haft det både mysigt och kul denna sommar. Känns lite tomt att det snart är över.

Jag ser fram emot att klippa och färga håret så fort jag får en tid tillsammans med systra mi’ som också är frisör. Vi ska försöka få till en dag vi kan hjälpa varandra. Behöver en uppfräschning och förändring känner jag.

Mer då? Jo, livet som gift kvinna är alldeles underbart och jag njuter till max av allt livet ger. Jag är high on life kan man säga ♡

IMG_20160829_123630IMG_20160828_183129

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats