jennybredell

Det händer grejer minsann

Förlåt om jag gjort er oroliga och/eller frustrerande tack vare min usla uppdatering de senaste veckorna. Sanningen är den att det är så länge sedan som den 24 september som vi hördes av här. Anledningarna är flera, men den största är såklart att vi haft fullt upp med renoveringen av tvättstugan då all vaken tid gått åt det. Nu är vi dock i mål (så gott som i alla fall) och världens lättnadskänsla infinner sig i hela kroppen. Bygget har inte hel.t och hållet gått smärtfritt men resultatet gör det ändå värt det. Man kan inte tro att det är samma rum! Och för ett tag trodde jag aldrig att vi skulle nå något slutmål över huvud taget när kaoset var som värst, men jo då!

Det är lite skillnad va? Även fast det är småfix och massor med detaljer kvar. Vill ni se och höra mer ingående angående denna renovering? I så fall får ni vara vänliga att klicka i hjärtat här nedan eller kommentera, annars är det svårt för mig att veta! 

Det är inte bara i tvättstugan det hänt och händer grejer, vi är ju i slutet av graviditeten också! Vi är halvvägs igenom vecka 34, så nu går det undan vill jag lova. Självklart vore det läge för en graviditetsuppdatering också, eller vad tycker ni?

Vi hörs snart igen. Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats