GE OCH TA | Familjen Bredell
familjenbredell

Familjen Bredell

Annons

GE OCH TA

Följer ni fotbolls-EM? Det gör jag lite ofrivilligt då min älskade sambo är fantast. Inte för att han måste se varenda match, men han håller koll på mål och resultat via telefonen. Så, jag har automatiskt blivit lite intresserad då han är det så helhjärtat.

När Sverige spelar tycker jag till och med att det är lite roligt att sitta bänkad.  Sen är det ju supertrist att det gick så dåligt för dom, men det är ju en annan femma.

Hur som helst, det jag ville komma fram till är att det blir vad man gör det till. Micke älskar skiten och jag måste ju ändå på något sätt försöka dela intresset tillsammans med honom. Så, att få göra fint med en massa gottis och skämma bort honom till matcherna, det är min grej det! Sen behöver jag ju inte titta slaviskt i alla 90 minuter, men ändå.

Jag tror bannemig att det är jäkligt viktigt att dela intressen såhär med varandra. För oss har det alltid varit så himla självklart men jag har på senare tid insett att det inte riktigt funkar så för alla.  Det är synd. Man har riktigt kul ihop när man gör det tillsammans. Nästa gång är det något jag avgudar och som Micke mest hänger på för min skull men som i slutändan blir en mysig upplevelse tillsammans.

IMG_20160617_235823IMG_20160617_150259IMG_20160622_204123

IMG_20160627_132648

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenbredell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats