GULT ÄR VÄL INTE FULT?! | Familjen Bredell
familjenbredell

Familjen Bredell

Annons

GULT ÄR VÄL INTE FULT?!

Jag och Micke har verkligen samma smak när det gäller….allt!  Det är verkligen sant.  Alltifrån heminredning till barnuppfostran till vad vi gillar för mat. Men i lördags när vi var en snabbis på stan konstaterade jag att det finns något vi absolut inte tycker lika om – färgen gul. Newbie hade superfina plagg i färgen gult som tilltalade mig, som jag gärna hade köpt till Tuva men Micke utbrast väldigt snabbt: “Nej, fy!!! Det skulle jag aldrig ta på henne!” Är han inte lite knäpp? Gult är väl inte fult?

328302_F328625_B328328_F

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenbredell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats