LIVETS (HITTILS) COOLASTE KÖP | Familjen Bredell
familjenbredell

Familjen Bredell

Annons

LIVETS (HITTILS) COOLASTE KÖP

Den 5 september fick vi uppleva någonting riktigt coolt. För det första var det en varm och solig höstdag. Både jag och Micke hade haft en bra dag på jobbet och hela dagen gått runt med ett pirr i magen. Jag kan förklara det som ett *nyförälskelsepirr* som sträcker sig från tårna upp i huvudet. Vår sms-konversation den dagen bestod bara av en massa hjärtan och saknade i stort sätt ord. Ha ha. Det är faktiskt sant.

För det andra så var Tuva med och förstod hela tiden vad som var på gång och tyckte det var lika spännande som oss. Det är helt sant. Personalen på förskolan visste till och med vad som skulle hända när jag hämtade henne den här dagen, hehe

Nu till den stora frågan – Vad hände?

Klockan 17:15 rullade vi ut i en sprillans ny bil från Katrineholms trevligaste bilaffär. Vi hade precis gjort vår dyraste affär hittills i livet (näst efter huset då såklart) och känslan av att känna doften av nytt är bara så nice!

Men dryg månad har gått. Det är inte en lika solig och varm höstdag idag, men den coola känslan består och vi är SÅ nöjda med vårt nya vrålåk!

IMG_7490

IMG_7492

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenbredell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats