jennybredell

Ett avslutat kapitel, semester och tjejkväll

Igår var det en stor och ganska speciell fredag. Jag jobbade nämligen min absolut sista dag på den arbetsplats som jag har varit på i nästan 3 år nu. En arbetsplats där jag utvecklats i raketfart och lärt mig nya saker exakt varje dag. En arbetsplats där jag fått vara med om givande möten med människor från hela världen. En arbetsplats där jag skrattat, men också gråtit. Det är alltid sorgligt med avslut, speciellt när man arbetar med människor som tycker om och behöver en, men, det här var det enda rätta. Framtiden och dess möjlighet ligger nu framför mig och det känns fantastiskt. Exakt hur den kommer att se ut jobbmässigt vet jag inte, men det gör ingenting. Först ska jag njuta av en välbehövlig SEMESTER tillsammans med det finaste jag har – min familj ♥

Jag var helt slut igår när jag kom hem. Det var som att någon slags ångest släppte när jag väl hade lämnat in mina nycklar, dator och stängt dörren för sista gången. Så, när jag kom hem la jag mig i sängen och somnade. Sov en timme innan jag vaknade igen, då lättad och tacksam över allt. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, det finns en mening med allt.

Jag svirade sedan om för bege mig iväg på tjejkväll. Vi samlades hemma hos Lisa innan vi gick till Parken och åt middag. Supertrevligt på allas sätt och vis. Maten var sinnessjukt god. En perfekt start på semestern minsann! 

Fina, sköna, roliga och underbara Lisa 

 

10av10

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats