BUBBEL OCH PROVUPPSÄTTNING | Familjen Bredell
familjenbredell

Familjen Bredell

Annons

BUBBEL OCH PROVUPPSÄTTNING

Jag är urusel på att hålla bloggen vid liv. Jag vet.  Jag är mer för Instagram. Men, nu är det bara 9 dagar kvar tills jag blir fru och jag ska verkligen skriva ner mycket av allt som händer och sker. Mest för min egen skull så jag kan kolla tillbaka och minnas. Jag har haft olika bloggar i mer eller mindre 10 år och det är alltid lika roligt att gå tillbaka och läsa allt man skrivit och alla bilder man tagit. 

Somsagt, 9 ynka dagar kvar. Just nu sitter jag hemma hos min älskade storasyster Therese och dricker bubbel och gör provuppsättning. Så himla spännande.  Tänk, allt det här ÄR verkligen på riktigt!!!!!!

IMG_20160728_154104IMG_20160728_153735

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenbredell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats