JAKTEN PÅ BRÖLLOPSNAGLAR | Familjen Bredell
familjenbredell

Familjen Bredell

Annons

JAKTEN PÅ BRÖLLOPSNAGLAR

Jag går kontinuerligt och fixar mina naglar sen 3 år tillbaka. Det är liksom mitt måste när det kommer till det ytliga. Jag kan gå i mjukisbyxor och vara osminkad, men aldrig ha ofixade naglar, då känner jag mig inte hel.

Hur som helst, i tisdags när jag var där så bestämde vi oss för att testa oss på en mer naturlig look som ska passa till bröllopet. I vanliga fall har jag alltid mycket färg och piff på dom. Nu är de somsagt mer naturliga och ett exempel på hur de skulle kunna se ut på bröllopet.  Jag är nöjd, det är jag. Men efter att ha känt efter i ett par dagar nu så är det ändå inte 100%. De känns lite för rosa, jag skulle vilja ha de ännu mer genomskinliga och likt färgen som vi har naturligt på naglarna och kanske lite av denna vit/rosa färg på topparna. Förstår ni vad jag menar?

20160519_14382720160519_143854

Visste ni förresten att jag själv varit inne på att utbilda mig och kombinera naglar och hår? Men något kom emellan – nämligen en liten bebis i magen =)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenbredell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats