VÅR TJEJ | Familjen Bredell

Familjen Bredell

Annons

VÅR TJEJ

Ja ni, klyschan “Tiden med barn går SÅ fort” är en klyscha som är 100% sanning och ingenting annat. Den 24 augusti publicerade jag denna bild och text på min Instagram:

IMG_7075  “Njut, det går SÅ fort!” sa alla när vi låg här👆🏻Jag nyförlöst och Tuva bara ett par timmar gammal. Jag förstod mig inte riktigt på den där klyschan. Men det gör jag nu. Herregud. Min lilla bebis fyller snart 3(!!!!!!!) år, går nu med de “stora” barnen på dagis, sätter ord på sina egna känslor, hjälper mig att tvätta och laga mat, diskuterar och funderar, berättar att hon älskar mig och tar hand om alla hon tycker om. Fastän jag njutit varje sekund till 100%. Det är konstaterat – Det går verkligen SÅÅÅ fort. Jag både gillar och ogillar det. Nu när vardagen är igång på riktigt igen kan jag inte låta bli att få det där dåliga samvetet. Jag ÄLSKAR att jobba och jag vet att det är nyttigt med dagis/förskola – men, jag skulle önska att timmarna inte behövde bli så många varje dag. Det känns som att jag missar dyrbar tid med den viktigaste personen i mitt liv. Det gör ont och det är jobbigt. Ja, det går verkligen så fort. Livet alltså… 💘

 

Jag känner exakt samma känslor nu, idag. Jag får ofta stanna upp och påminna mig om att “Jenny, du är MAMMA och snart har du varit det i TRE år”. Ärligt alltså, hur sjukt är inte det? Tuva är vår, min och Mickes, dyrbaraste skatt. Vi är så stolta över hur coola vi varit i rollen som (relativt) unga föräldrar. Vi har gjort det med bravur! Tuva är en klok, smart, snäll, ambitiös och underbar liten tjej som nu på söndag fyller 3(!!!) år!

IMG_8232

Här var allt så nytt. Tuva alldeles nykläckt och Micke nybliven pappa. Jag visste redan där och då, hur bra allt skulle bli. Jag bara visste det. Vi är ett dreamteam alla tre. Tuva får oss att vilja ha 10 ungar, haha. Hon är så enkel på alla sätt och vis och man bara KAN INTE få nog av henne.

Idag, nästan 3 år senare, ser det ut såhär:

IMG_8245

En förväntansfull och pirrig tjej som packar upp alla kalasdekorationer. Hon förbereder, hjälper till att baka, räknar ner dagarna till sitt kalas och pratar om sina förväntningar och hur mycket hon ser fram emot att fylla år. Hon önskar sig mest av allt en klocka, en cykel, en gunga och en leksakstelefon – det har hon tjatat om sedan i somras, haha. Söta, söta unge! Om du bara visste vad jag älskar dig!!!!!! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats